Käännöskukkaslista - Käännöskukkasia postilaatikkoosi.

 

Tietoja postituslistasta

Saat tuoreimmat käännöskukkaset postitse aina kun käännöskukkaskokoelmaa päivitetään, eli 0-2 kertaa vuodessa. Käännöskukkasiin tai sivuston muuhun sisältöön liittymätöntä postia et listan kautta saa.

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja: Osoitteita ja nimitietoja (jos olet antanut) käsittelee vain listan ylläpitäjä Jouni Paakkinen. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille eikä käytetä muihin tarkoituksiin. Postilista toimii Mailman-järjestelmässä palvelimella, jota ylläpitää ePossibility Solutions Finland.

Tälle listalle lähetetyt viestit on arkistoitu jäsenille. Kaikki vuosien varrella kertyneet käännöskukkaset ovat luonnollisesti nähtävillä käännöskukkaskokoelmassa. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listalle liittyminen

Liity listalle täyttämällä alla oleva lomake. Saat pian postilaatikkoosi vahvistusviestin. Vastaa siihen viestin ohjeiden mukaisesti ja olet mukana listalla.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Määritä salasana asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanasuojaus ei ole erityisen vahva, mutta se estää muita käyttäjiä muokkaamasta asetuksiasi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeissä palveluissa sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää tällä sivulla järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  

Jäsenille

Jos haluat erota listalta, olet unohtanut salasanasi tai haluat vaihtaa asetuksiasi, syötä tilausosoitteesi alla olevaan kenttään ja paina nappulaa.

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta kaannoskukat, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Delivered by Mailman

www.jounipaakkinen.fi